Ready for the next Generation !

 

 

Goede beslissing!
en u kunt jaren genieten van onafhankelijkheid

 

Contact

Accumo heating

Met ons huismerk Accumo beschikken we over een eigen merk van warmte-opslag of inertieradiatoren. Deze slimme, onderhoudsvrije en energiezuinige verwarmingstoestellen laten wij produceren in Duitsland volgens de strengste normen inzake veiligheid en kwaliteit.

1

WARMTE-OPSLAG RADIATOREN

Deze zuinige verwarming combineert convectie, straling en accumulatie. Bovendien onderhoudsvrij.
Verspreidt een zachte constante en comfortabele warmte.
Eenvoudige installatie zonder grote werken. De afgeleverde warmte is zacht, gelijkmatig en aangenaam.
De temperatuur is constant en de luchtvochtigheid blijft op niveau. Deze radiators moeten niet meer constant elektrische stroom hebben om het opwarmingsproces in stand te houden. Het stroomverbruik is net als met een warmtepomp afhankelijk van de isolatie van uw woning. Hoe beter de isolatie hoe lager het verbruik maar met een groot verschil: Snellere opwarming correcte temperatuurregeling vooral op zonnige dagen.

Contact:

Neem vrijblijvend contact met ons op voor voor al uw vragen.

20201026_165546

Accumo Heating

Heivinkstraat 26

3520 Zonhoven

België

032 (0)472 81 2424

032 (0)11 650 002

Benieuwd naar de prijzen? CONTACTEER ONS

 

Neem contact met ons op via onderstaande contact formulier.

Waarom via het contactformulier: aan hand van de grootte van uw ruimten waar u deze nieuwe zuinige verwarmingen wenst, berekenen wij voor u hoeveel verwarmingen nodig en het vermogen, per opgegeven ruimte. Dit is erg belangrijk, niet alleen om u comfortabel te verwarmen maar vooral zuinig.

Uiteraard speelt de isolatie van uw woning een grote rol in het verbruik. Daarom is een berekening van uw verbruik op voorhand bijna onmogelijk. Vooral de thermostaat speelt hierbij een grote rol: Hoe minder snel de de ruimte afkoelt, hoe langer het duurt voor deze verwarmingen opnieuw even stroom nodig hebben, hoe lager het verbruik is.

U kan ook zelf al een voor-berekening maken:

Als u een EPC waarde 'C' heeft heeft u 45 - 50 Watt nodig per m3 (kamer lengte x breedte x hoogte x 50)

Houd vooral rekening met de afmetingen van de radiatoren zoals de hoogte en lengte. Heeft u twijfels, wij helpen u graag! Na het ontvangen hiervan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op met de bedoeling uw vragen te beantwoorden alsook u de nodige informatie te geven. Uiteraard, geheel vrijblijvend! Velden met een sterretje moeten ingevuld zijn anders kan het formulier niet verzonden worden.

BELANGRIJK

Door de grote vraag en informatie naar dat type verwarming vragen wij u het volgende:

Als u prijs of info aanvragen via e-mail doet in plaats via het contactformulier, graag uw contactgegevens te vermelden zoals uw GSM of telefoon nr. en WOONPLAATS aub. om u sneller en correcter te antwoorden.

BELANGRIJK: Zeker niet vergeten de afmetingen van de ruimte te vermelden om een correcte berekening te krijgen van type en vermogen radiator(s) om een laag verbruik te garanderen!

 
  • Geef hieronder de afmetingen in cm of meters van de plaatsen waar u verwarming wenst en wij berekenen voor u het vermogen per verwarming en het aantal radiatoren die nodig zijn om een aangename temperatuur te garanderen bij een laag verbruik. Nota: houd rekening met de hoogte van de radiatoren en de lengte:
  • Kamergroottes lengte x breedte vermelden bv. 8x4 m

 

Verificatie