Ready for the next Generation !

 

 

Goede beslissing!
en u kunt jaren genieten van onafhankelijkheid

 

Contact

BEDANKT VOOR UW BEZOEK AAN ONZE STAND OP DE WOONESTETICA 2023 

 

1

WARMTE-OPSLAG RADIATOREN

Onze nieuwe generatie radiatoren veroorzaken geen luchtverplaatsingen, waardoor (fijn) stof en andere bacteriën veel minder of niet gaan rondzweven in je woning en daardoor een zegen voor mensen met allergieën en problemen aan de luchtwegen. Met behulp van een (draadloos) kamerthermostaat stel je eenvoudig de gewenste temperatuur in. Dat betekend een ultieme wooncomfort. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld in heel uw woonruimte en voelt daarom heerlijk aan.

Contact:

Neem vrijblijvend contact met ons op voor voor al uw vragen.

20201026_165546

Accumo Heating

Heivinkstraat 26

3520 Zonhoven

België

032 (0)472 81 2424

032 (0)11 650 002

Benieuwd naar de prijzen? CONTACTEER ONS

 

Neem contact met ons op of vraag  prijs aan via onderstaand prijsaanvraag formulier.

Daar het voor de meeste mensen zeer moeilijk is om een juiste keuze en of berekeningen te maken wat betreft de grootte, vermogen of het aantal verwarmingen nodig om uw ruimte te verwarmen, is het onmogelijk de prijzen te vermelden bij de types. Daarom berekenen wij het voor u zonder kosten.

U kan ook zelf de berekening maken, hier de volgende tip:

a) Neem de lengte x breedte x de hoogte van de kamer waar u de nieuwe verwarming wenst.

b) Dat getal vermenigvuldigt u met 50. (dat is 50 watt per m3 indien uw woning redelijk geïsoleerd is bv. EPC C)  Zo kan u volgens de tabel op de website zien welke radiator(s) u nodig heeft. Maar let op: voor de badkamer is een hogere waarde van toepassing, voor de slaapkamers een lager waarde. Houd ook rekening dat deze berekeningen betrekking heeft op een standaard type.  Een paar honderd watt over-dimensioneren zorgt voor sneller opwarmen en een lager verbruik!

Houd vooral rekening met de afmetingen van de radiatoren zoals de hoogte en lengte. Heeft u twijfels, wij helpen u graag! Na het ontvangen hiervan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op met de bedoeling uw vragen te beantwoorden alsook u de nodige informatie te geven. Uiteraard, geheel vrijblijvend! Velden met een sterretje moeten ingevuld zijn anders kan het formulier niet verzonden worden.

BELANGRIJK

Door de grote vraag en informatie naar dat type verwarming vragen wij u het volgende:

Als u prijs of info aanvragen via e-mail doet in plaats via het contactformulier, graag uw contactgegevens te vermelden zoals uw GSM of telefoon nr. en WOONPLAATS aub. om u sneller en correcter te antwoorden.

BELANGRIJK: Zeker niet vergeten de afmetingen van de ruimte te vermelden om een correcte berekening te krijgen van type en vermogen radiator(s) om een laag verbruik te garanderen!

 
  • Geef hieronder de afmetingen in cm of meters van de plaatsen waar u verwarming wenst en wij berekenen voor u het vermogen per verwarming en het aantal radiatoren die nodig zijn om een aangename temperatuur te garanderen bij een laag verbruik. Nota: houd rekening met de hoogte van de radiatoren en de lengte:
  • Kamergroottes lengte x breedte vermelden bv. 8x4 m

 

Verificatie