Prima service en opvolging

Na een marktanalyse die we heel serieus namen en aangingen, kwamen we met Accumo in contact. Dit via email alsook meerdere telefonische contacten. We kregen advies volgens de oppervlakte van de te verwarmen ruimtes. Deze tool staat online op accumo.be en is tevens ook het eerste contact. Hierdoor bestelden we niet te zwaar en niet te licht qua wattage. Dit met het oog op de toekomstige digitale meter. Het transport werd dagdagelijks opgevolgd door de eigenaar van Accumo. De installatie gebeurde door Klusdienst PM. Deze verliep perfect en we zijn heel erg blij met onze aankoop. Wij hebben geen verdere zorgen en zeggen niet langer “hakuna matata” doch wel “Accumo matata” ­čÖé

Fam Van Doorselaer

Een tweetal jaren geleden de

Een tweetal jaren geleden de accumo verwarmingsinstallatie leren kennen via de zaakvoerder Bruno
We hadden telefonisch een zeer aangenaam gesprek en mijn vertrouwen was er, waarna ik ook een bestelling heb geplaatst.
Tot op heden nog zeker geen spijt dat ik toe heb gekozen voor de accumo verwarming, aangename warmte, prijs kwaliteit super, zuinig in verbruik, kortom echt een aanrader voor wie elektrisch wil verwarmen.

Koenraad

Fantastisch, ├│├│k de service!

Mijn traditionele verwarming met zijn lelijke buizen het huis uitgedaan. Accumo geeft een erg fijne (stralings)warmte.
Het zit er mooi ‘ schoon uit.
De service is werkelijk erg goed. Bedank!!

Peter Bocxe

Verbruik

Wij hebben 10 radiatoren geïnstalleerd met een totaal vermogen van 14.500 watt in totaal.
Door het feit dat bijna nooit alle radiatoren tegelijk branden maar door het intelligent thermostaat regelsysteem heeft elke ruimte de ingestelde temperatuur en slechts daar waar het nodig is. Schijnt de zon in een of ander kamer is er geen stroomverbruik.
Ten opzichte van min vorige verwarming met accumulatie kachels is het een comfortsituatie en een winstsituatie van minstens de helft minder verbruik! Super!

Seegers

Als centrale verwarming

Nu 2de jaar en 3de winter tegemoet. Echt zorgeloos verwarmen in heel de woning.
Eerst gedacht dat dit niet mogelijk was maar al snel beseft dat het een heek ander warmte is als mijn vroegere CV installatie. maar vooral goedkoper zowel in aanschaf als in gebruik. Accumo een echte aanrader!

Franssen

Echte vooruitgang!

Heel tevreden nu 2 1/2 jaar in huis. Heel zuinig en al veel uitgespaard komende van mazout verwarming.
Vooral de comfort en op afstand te regelen verwarmingen is super. Ook geen onderhoud noch kosten meer.

Frederickx

Zeer tevreden

Ik wil jullie graag laten weten dat we zeer tevreden zijn. Al onze kamers hebben een aangepaste temperatuur zonder dat we ons ergens mee moeten bezighouden. Bedankt!

De Jonge

Super!

Een heel tevreden klant. Het zijn mooie, elegante toestellen die in elk interieur passen. Dank hun dunne uitvoering hebben wij nu meer plaats. ook het gebruik is simpel met de draadloze kamerthermostaten zodat in elke ruimte de juiste temperatuur kan ingesteld worden. Het verbruik is verrassend laag tegenover onze oude accumulatiekachels.

Goosens Edward

Niet alleen vodoende warmte maar ook stuk beterkoop dan oude accumulatiekachels

Zeer tevreden over de verwarmingen nu 3de jaar. Alles correct en alle afspraken en overeenkomsten worden altijd nageleefd. Ik zal er zeker in de toekomst nog gebruik van maken.

Melissen

Nu an een winter met

Nu na een winter met de nieuw generatie Accumo verwarmingen verwarmt te hebben zijn we zeer blij met een stuk lager verbruik maar vooral van de aangename warmte.
Aan te raden!
Jens

De Wael

Heel gaaf en zuinig

Heel gaaf en zuinig

Testboy

Hoe was uw ervaring?

Minimale invulling

rating fields
Hoeveel sterren geef u ons?