Prachtige techniek

Bijna overal in huis de nieuwe Radiatoren van Accumo geplaatst en erg aangenaam verrast. Makkelijk in plaatsen en aansluiten met aparte Thermostaat alles werkt super. De opwarming is snel en ik zou het iedereen aanraden. Binnenkort nog enkele plaatsen in huis waar ik het gas nog moet wegdoen en daar plaats ik zeker dezelfde radiatoren. Ben super blij dat ik de overstap van Gas naar Elec heb gemaakt en al helemaal super als je zonnepanelen hebt. De info van Bruno van Accumo is echt top. Bedankt Accumo.

Daniel

Accumo radiatoren zopas geïnstalleerd

Ik wilde al een tijdje af van mijn wispelturige, verouderde nachtaccumulatoren. Na wat opzoekingen kwam ik terecht bij Accumo. Op mijn herhaalde vragen om bijkomende uitleg, kreeg ik telkens een duidelijk antwoord van Bruno van Accumo. Ook toen ik vlak voor de betaling ontdekte dat ik de afmetingen van eén van de radiatoren verkeerd had ingeschat, was dat voor Bruno geen probleem om een passend alternatief uit te werken. Ook tijdens de levering, die keurig en volgens aankondiging werd uitgevoerd, bleef Accumo informeren of alles keurig verliep. Op 3 augustus werden de Accumo radiatoren geïnstalleerd. Ik was, bij het uittesten ervan, onmiddellijk aangenaam verrast en verbaasd hoe snel de radiatoren opwarmen en hoe aangenaam de opgewekte warmte aanvoelt. Ik ben ook gecharmeerd door de elegante uitstraling van de radiatoren, die bovendien heel wat minder ruimte innemen dan de oude accumulatoren.

Monique Tousseyn

bijverwarming

We wilde het gasgebruik reduceren en ons stroom opgewekt door de panelen beter benutten.
Toen kwam Accumo op ons pad en wij zijn zeer zeer tevreden.( 7 uur minder gasverbruik ketel)
Zeer goede begeleiding in de aanschaf en een perfecte radiator.

Bos

zeer tevreden

We hebben nu 5 maanden radiatoren van Accumo. We waren al zeer tevreden over het goede advies voor de aanschaf en over de goede service bij de levering . Ook het naleveren van een paar extra wieltjes ging soepel.
Het stroomverbruik is ons meegevallen. We hebben goed gebruik gemaakt van de stroom, die we met de zonnepanelen hebben opgewekt. Kortom: We zijn zeer tevreden!

Dijkstra

Heel tevreden over mijn installatie.

Heel tevreden over mijn installatie. ik heb gekozen voor de installatie met tydom, ik kan dus overal ter wereld als ik internet heb mijn verwarming controleren of aanpassen. Heel handig als ik terug kom van mijn werk kan ik alvast mijn huis op een aangename temperatuur laten komen. En geniet ik meteen als ik thuis kom.

Niko

Een tweetal jaren geleden de

Een tweetal jaren geleden de Accumo verwarmingsinstallatie leren kennen.
We hadden telefonisch een zeer aangenaam gesprek en mijn vertrouwen was er, waarna ik ook een bestelling heb geplaatst.
Tot op heden nog zeker geen spijt dat ik toe heb gekozen voor de accumo verwarming, aangename warmte, prijs kwaliteit super, zuinig in verbruik, kortom echt een aanrader voor wie elektrisch wil verwarmen.

Koenraad

Verbruik

Wij hebben 10 radiatoren geïnstalleerd met een totaal vermogen van 14.500 watt in totaal.
Door het feit dat bijna nooit alle radiatoren tegelijk branden maar door het intelligent thermostaat regelsysteem heeft elke ruimte de ingestelde temperatuur en slechts daar waar het nodig is. Schijnt de zon in een of ander kamer is er geen stroomverbruik.
Ten opzichte van min vorige verwarming met accumulatie kachels is het een comfortsituatie en een winstsituatie van minstens de helft minder verbruik! Super!

Seegers

Als centrale verwarming

Nu 2de jaar en 3de winter tegemoet. Echt zorgeloos verwarmen in heel de woning.
Eerst gedacht dat dit niet mogelijk was maar al snel beseft dat het een heek ander warmte is als mijn vroegere CV installatie. maar vooral goedkoper zowel in aanschaf als in gebruik. Accumo een echte aanrader!

Franssen

Echte vooruitgang!

Heel tevreden nu 2 1/2 jaar in huis. Heel zuinig en al veel uitgespaard komende van mazout verwarming.
Vooral de comfort en op afstand te regelen verwarmingen is super. Ook geen onderhoud noch kosten meer.

Frederickx

Zeer tevreden

Ik wil jullie graag laten weten dat we zeer tevreden zijn. Al onze kamers hebben een aangepaste temperatuur zonder dat we ons ergens mee moeten bezighouden. Bedankt!

De Jonge

Niet alleen vodoende warmte maar ook stuk beterkoop dan oude accumulatiekachels

Zeer tevreden over de verwarmingen nu 3de jaar. Alles correct en alle afspraken en overeenkomsten worden altijd nageleefd. Ik zal er zeker in de toekomst nog gebruik van maken.

Melissen

Nu an een winter met

Nu na een winter met de nieuw generatie Accumo verwarmingen verwarmt te hebben zijn we zeer blij met een stuk lager verbruik maar vooral van de aangename warmte.
Aan te raden!
Jens

De Wael

Heel gaaf en zuinig

Heel gaaf en zuinig

Testboy

Hoe was uw ervaring?

Strong Testimonials formulier indiening spinner.

Minimale invulling

beoordeling velden
Hoeveel sterren geef u ons?