De Comfortwarmte van deze Nieuw ontwikkelde
Accumulatie Radiator op gewone dagstroom
met een zeer laag verbruik

De Verwarming van de Toekomst

Over Accumo

Accumo werkt zonder tussenpersonen

Veel bedrijven verkopen hun verwarmingen via een vertegenwoordiger!
Hierbij betaalt u als klant de resulterende kosten - verkoopprovisie en
reclamekosten die bij de verkoopprijs gerekend worden.

Dientengevolge, zijn deze accumulatie verwarmingen een stuk duurder
dan onze prijs. Onze nieuwe generatie accumulatie radiators zijn zo goedkoop, omdat we geen veldmedewerkers hebben en daarom geen hoge verkoopcommissies en advertentiekosten hoeven te betalen, maar dankzij de online verkoop enkel lage advertentiekosten hebben.

Dat zijn besparingen die we doorgeven aan onze klanten door lage ‘doe het zelf’ prijzen! Vraag vrijblijvend onze prijzen voor de door u gekozen verwarmingen of laat u door ons adviseren.

Levering rechtstreeks van de fabriek

Duitse kwaliteit, levering is rechtstreeks van fabriek tot bij u thuis,
bijna uitsluitend aan particulieren. De montage of ophanging is zeer simpel want het nodige materiaal wordt meegeleverd. Uiteraard kan u ook pootjes of rollers mee bestellen die ook op een simpele manier in de verwarming geplaatst worden. Verder volstaat een gewoon stopcontact.

Onze Accumo accumulatieverwarmingen van ENG hebben een lage oppervlaktetemperatuur met voorgeschreven segmentuitschakeling en zijn beschikbaar met een verwarmingsvermogen van 500 tot 3000 watt.

Al onze verwarmingen zijn gemaakt in Duitsland en zijn SLG, CE, GS getest volgens VDE-voorschriften en voorzien van 30 jaar garantie. Al onze producten kunnen op een 230 Volt aansluiting worden gebruikt.

Onze Accumo accumulatieverwarmingen zorgen voor een gezond woonklimaat zonder geurtjes en vragen slechts een kleine hoeveelheid energie en daardoor lage stookkosten. De warmte wordt gelijkmatig aan de kamers afgegeven door convectie en straling.

Al onze accumulatie verwarmingen kunnen zonder problemen in nieuwe en oude gebouwen worden geïnstalleerd, ze zijn ook als de ideale vervanging voor de vroegere accumulatiekachels. Handig en eenvoudige bedienbaar verwarming door het directe thermostaatcircuit. De regeling gebeurt ofwel met ingebouwde thermostaat met en zonder nachtverlaging, radiosturing, digitaal of analoog.

Wij zijn gecertificeerd

 

Conformité_Européenne_logo

GS-certificaat | CE-markering

GS-Zeichen

Contact

Accumo BV
Heivinkstraat 26
3520 Zonhoven
België
T: 0472 81 24 24
T: 011 650 002

Bij aanvragen via e-mail vermeld steeds uw tel/gsm nummer alsook uw woonplaats

Over Accumo

Accumo verkoopt en geeft advies over de nieuwste generatie verwarmingsradiatoren. Radiatoren zorgen ervoor dat de verwarming van uw huis betaalbaar blijft en aanzienlijk kan bijdragen aan een AA-energielabel voor uw huis

NW logo 2023 AA wit-transp