De Comfortwarmte van deze Nieuw ontwikkelde
Accumulatie Radiator op gewone dagstroom
met een zeer laag verbruik

Ready for the next Generation !

Over Accumo

Accumo werkt zonder tussenpersonen

Veel bedrijven verkopen hun verwarmingen via een vertegenwoordiger!
Hierbij betaalt u als klant de resulterende kosten - verkoopprovisie en
reclamekosten die bij de verkoopprijs gerekend worden.

Dientengevolge, zijn deze Accumo verwarmingen een stuk duurder
dan onze prijs. Onze nieuwe generatie radiatoren zijn zo goedkoop, omdat we geen veldmedewerkers hebben en daarom geen hoge verkoopcommissies en advertentiekosten hoeven te betalen, maar dankzij de online verkoop enkel lage advertentiekosten hebben.

Dat zijn besparingen die we doorgeven aan onze klanten door lage ‘doe het zelf’ prijzen! Vraag vrijblijvend onze prijzen voor de door u gekozen verwarmingen of laat u door ons adviseren.

Levering rechtstreeks van de fabriek zowel in België als Nederland

Duitse kwaliteit, levering is rechtstreeks van fabriek tot bij u thuis,
bijna uitsluitend aan particulieren. De montage of ophanging is zeer simpel want het nodige materiaal wordt meegeleverd. Uiteraard kan u ook pootjes of rollers mee bestellen die ook op een simpele manier in de verwarming geplaatst worden. Verder volstaat een gewoon stopcontact.

Onze Accumo verwarmingen hebben een lage oppervlaktetemperatuur met voorgeschreven segmentuitschakeling en zijn beschikbaar met een verwarmingsvermogen van 500 tot 2500 watt.

Al onze verwarmingen zijn gemaakt in Duitsland en zijn GS- en CE-getest en voorzien van 30 jaar garantie. Een GS-keurmerk garandeert dat de omstandigheden bij de productie van elektrische kachels regelmatig worden gecontroleerd en voldoen aan de kwaliteitseisen volgens de Europese normen. Al onze producten kunnen op een 230 Volt aansluiting worden gebruikt.

Onze Accumo verwarmingen zorgen voor een gezond woonklimaat zonder geurtjes en vragen slechts een kleine hoeveelheid energie en daardoor lage stookkosten. De warmte wordt gelijkmatig aan de kamers afgegeven door convectie en straling.

Al onze verwarmingen kunnen zonder problemen in nieuwe en oude gebouwen worden geïnstalleerd, ze zijn ook als de ideale vervanging voor de vroegere accumulatiekachels. Handig en eenvoudige bedienbaar verwarming daar u geen leidingen nodig heeft enkel een stopcontact. Een ingebouwde draadloze sturing met de kamerthermostaat zorgt voor een perfecte klimaatregeling.

Eenmaal bij de klant is enkel terugname mogelijk bij transportschade of technisch defect Wij zorgen in dat geval voor een omruiling.

Wij zijn gecertificeerd

 

Conformité_Européenne_logo

GS-certificaat | CE-markering

GS-Zeichen

Contact

Accumo BV
Heivinkstraat 26
3520 Zonhoven
België
T: 0472 81 24 24
T: 011 650 002

Bij aanvragen via e-mail vermeld steeds uw tel/gsm nummer alsook uw woonplaats

Over Accumo

Accumo verkoopt en geeft advies over de nieuwste generatie verwarmingsradiatoren. Radiatoren zorgen ervoor dat de verwarming van uw huis betaalbaar blijft en aanzienlijk kan bijdragen aan een AA-energielabel voor uw huis

NW logo 2023 AA wit-transp