Spring naar content
tel. informatie op +32 (0) 472 81 24 24 / +32 (0) 11 650 002

Toebehoren

De serie van Accumo radiatoren kan worden uitgebreid met diverse accessoires. Van muurophangingen in diverse kleuren tot een thermostaat die met je smartphone te bedienen is.
Bekijk het hele gamma hieronder

Muurophanging

Bij elke verwarming kan een muurophanging in radiator kleur meegeleverd worden.

ophang systeem
Muurophanging
voetjes
handoekrek 2
rollen-fuer-heizung2

Thermostaat

Naast het verwarmingssysteem op zich is het ook belangrijk om uw woning te voorzien van een goede temperatuurregeling.

Hoe beter de thermostaat is, hoe nauwkeuriger je de temperatuur kan instellen naargelang jouw behoeften, hoe minder energie je zal verbruiken. Daarom is een goede thermostaat meer als zijn geld waard.

Er zijn diversen thermostaten te krijgen: van gewoon thermostaat ingebouwd in de verwarming, draadloos radio bestuurde kamerthermostaat tot op afstand te regelen en of programmeren op uw smartphone of tablet.

U heeft de mogelijkheid om op één thermostaat (zender) tot 5 radiators draadloos te schakelen. Contacteer ons niet alleen voor de prijzen maar ook voor de nodige info om u het juiste type aan te bevelen.  Een ingebouwde thermostaat in de verwarming zal in een zit of leefruimte u nooit het warmtecomfort geven als een echte kamerthermostaat. Alleen uitzonderlijk raden wij dit aan.

Met ALRE thermostaat

Voor bepaalde ruimtes of als bijverwarming is ook een ingebouwde thermostaat in de verwarming mogelijk.

INSTALLEREN en AANSLUITEN is nog nooit ZO EENVOUDIG geweest!

RT520-1
Accumo 65br met salus ontvanger

Deze Thermostaat RT520TX+ is het nieuwste model in de RT-Serie. Het installeren en koppelen of verbinden met de ingebouwde ontvanger/sturing is nu super eenvoudig. 

Ook kan u de aangepaste programma's instellen. Zo kan u kiezen tussen het programma 5 en 2 dagen of dagelijks. In de automatische modus kan de gebruiker zijn tijd- en temperatuurprofielen instellen ingesteld - weekend- of 24-uursprofiel (elke dag individueel geprogrammeerd)   Sturing draadloos naar ingebouwde radio ontvanger in verwarming.

RT520TX+ z text met plugin
Aansluiting met plug-in ontvanger

Deze Thermostaat RT520TX+ is het nieuwste model in de RT-Serie.  In plaats van een ingebouwde ontvanger kan u deze plug-in stekker-ontvanger SPE868 nemen als sturing met de thermostaat.

U kunt aangepaste programma's instellen. Zo kan u kiezen tussen het programma 5 en 2 dagen of dagelijks. In de automatische modus kan de gebruiker zijn tijd- en temperatuurprofielen instellen ingesteld - weekend- of 24-uursprofiel (elke dag individueel geprogrammeerd)   Sturing draadloos met een plug-in ontvanger voor een simpel oplossing.

Smart Home...Making life simple...
Bedien uw verwarmingen in elk kamer afzonderlijk en van eender waar 

Dit is een modern en uiterst comfortabel temperatuur regeling. Daar de radiatoren reeds voorzien zijn van een ingebouwde radiosturing om met de thermostaat draadloos te communiceren, heeft u een uiterst modern temperatuur regelsysteem dat u zelfs op afstand de baas bent over uw verwarmingen. En... absoluut betaalbaar!

Ontvanger in verwarming A
X3D thermostaat

Met de internet module TYDOM 1.0 en de bijbehorende gratis app kunt u uw  kamerthermostaten eenvoudig vanaf uw smartphone of tablet beheren. Na de koppeling tussen de thermostaten en TYDOM kunnen uw verwarmingen mobiel worden beheerd.

De 'radio' ontvanger is in de verwarming ingebouwd zodat u nog enkel de stekker in de stopcontact moet steken.

Met app

Nota: vraag een vrijblijvend offerte aan via CONTACT Formulier

Contact

Accumo BV
Heivinkstraat 26
3520 Zonhoven
België
T: 0472 81 24 24
T: 011 650 002

Bij aanvragen via e-mail vermeld steeds uw tel/gsm nummer alsook uw woonplaats

Over Accumo

Accumo verkoopt en geeft advies over de nieuwste generatie verwarmingsradiatoren. Radiatoren zorgen ervoor dat de verwarming van uw huis betaalbaar blijft en aanzienlijk kan bijdragen aan een AA-energielabel voor uw huis

NW logo 2023 AA wit-transp
Scroll naar boven