Ready for the next Generation !

HOOGRENDEMENT VERWARMINGS TECHNOLOGIE

Verwarmingssystemen: solide in constructie en perfect tot in detail

Aan de hand van onderstaande specificaties rekening houdend met de EPC waarde van uw woning zodat u kan zien welke type radiator u nodig heeft. 

Let wel op, wij berekenen voor u, aan hand van de maten van uw woonruimte of plaatsen, welke toestellen u nodig heeft. De prijzen zijn rechtstreeks fabriek, zo ook de levering, daardoor krijgt u bij ons de laagste prijs! 

typen acc radiatoren

De te verwarmen oppervlaktes met plafondhoogte 2.5 m volgens de isolatiewaarde van uw woning (EPC D - C  - B of lager)

Dit zijn algemene adviezen voor deze verwarmingen rekening gehouden met de hoogte van een het standaard type zoals in de tabel. Neem contact met ons op voor een passend advies en prijzen.

Standaard Ral kleur: RAL 9010

 

Wij berekenen aan hand van de maten van uw woonruimte of plaatsen welke toestellen u nodig heeft. Uiteraard rekening houdend met de beschikbare ruimte in uw woning. Let echter op dat de isolatie van uw woning ddorslaggevend is voor de warmte en verbruik.

 

Note: gratis verzending vanaf  3 radiatoren

Eenvoudige installatie

De plaatsing van een Accumo verwarmingssysteem is uiterst eenvoudig en modulair (het is niet nodig alles in een keer aan te kopen, vooral bij verbouwingen. Het volstaat dat u beschikt over stopcontacten. Ook kunnen de radiatoren eenvoudig weggenomen worden bij eventuele behang of schilderwerken.

Het systeem vraagt bovendien geen enkel onderhoud! In tegenstelling tot andere verwarm-systemen zijn onze verwarmingen 100 % proper en veilig voor de gezondheid.

Geen gevaar op vergiftiging, geen luchtvervuiling, geen stof of droge lucht alsook geen brandgevaar.

Kortom, als u behoefte hebt aan een centrale verwarming en of bijverwarming in de woning en u verlangt duurzaamheid, eenvoud, comfort aan betaalbare prijs en vooral zuinig, aarzel zeker niet om voor Accumo te kiezen!

Contact

Accumo BV
Heivinkstraat 26
3520 Zonhoven
België
T: 0472 81 24 24
T: 011 650 002

Bij aanvragen via e-mail vermeld steeds uw tel/gsm nummer alsook uw woonplaats

Over Accumo

Accumo verkoopt en geeft advies over de nieuwste generatie verwarmingsradiatoren. Radiatoren zorgen ervoor dat de verwarming van uw huis betaalbaar blijft en aanzienlijk kan bijdragen aan een AA-energielabel voor uw huis

NW logo 2023 AA wit-transp