Ready for the next Generation !

HOOGRENDEMENT VERWARMINGS TECHNOLOGIE

Verwarmingssystemen: solide in constructie en perfect tot in detail

Aan de hand van onderstaande specificaties kan u onmiddellijk zien welke type radiator u nodig heeft. Let wel op, om een aangename temperatuur te bekomen en een laag stroomverbruik, is een goede dimensionering van uw ruimten noodzakelijk.

Accumo Type en afmetingen 01 01 2023

Standaard Ral kleuren: RAL 9010 en RAL 1013

Onze radiatoren zijn in alle andere Ral kleuren op aanvraag leverbaar (+ 15%)

Wij berekenen aan hand van de maten van uw woon ruimte of plaatsen welke toestellen u nodig heeft. De prijzen zijn rechtstreeks fabriek, zo ook de levering, daardoor krijgt u bij ons de laagste prijs! 

Note: door de gestegen transportkosten is verzending vanaf 2 radiatoren aan te raden.

Eenvoudige installatie

De plaatsing van een Accumo verwarmingssysteem is uiterst eenvoudig en modulair (het is niet nodig alles in een keer aan te kopen, vooral bij verbouwingen. Het volstaat dat u beschikt over stopcontacten. Ook kunnen de radiatoren eenvoudig weggenomen worden bij eventuele behang of schilderwerken.

Het systeem vraagt bovendien geen enkel onderhoud! In tegenstelling tot andere verwarm-systemen zijn onze verwarmingen 100 % proper en veilig voor de gezondheid.

Geen gevaar op vergiftiging, geen luchtvervuiling, geen stof of droge lucht

Kortom, als u behoefte hebt aan een centrale verwarming in de woning en u verlangt duurzaamheid, eenvoud, comfort aan betaalbare prijs en vooral zuinig, aarzel zeker niet om voor Accumo te kiezen!

Contact

Accumo BV
Heivinkstraat 26
3520 Zonhoven
België
T: 0472 81 24 24
T: 011 650 002

Bij aanvragen via e-mail vermeld steeds uw tel/gsm nummer alsook uw woonplaats

Over Accumo

Accumo verkoopt en geeft advies over de nieuwste generatie verwarmingsradiatoren. Radiatoren zorgen ervoor dat de verwarming van uw huis betaalbaar blijft en aanzienlijk kan bijdragen aan een AA-energielabel voor uw huis

Logo ACCUMO NOV wit eco-heating 3