Wist U...

 

Er is een betere en meer rendabele oplossing dan een warmtepomp

Met de vraag naar het gebruik van hernieuwbare energie en de zogenaamde energietransitie is er een grote verschuiving van verwarmingssystemen op fossiele brandstoffen. Iedereen heeft het nu alleen nog maar over warmtepompen of verwarmingssystemen in verwarmingsnetwerken. Daarbij wordt over het hoofd gezien dat er andere verwarmingssystemen zijn die ook op hernieuwbare energie werken, maar die een fractie van de prijs van een warmtepomp kosten. Bovendien zijn er geen technische specialisten nodig om dure installaties uit te voeren. Dit verwarmingssysteem is elektrische accumulatieverwarming met een accumulatiekern of warmte-opslagkern - niet te verwarren met nacht-accumulatieverwarming!

De Warmte-opslagverwarming heeft duidelijke kostenvoordelen ten opzichte van een lucht/water warmtepomp.
- Eenvoudigere en snellere installatie.
- Langere levensduur
- De zogenaamde "grijze kosten" voor de totale constructie (productie, transport, installatie, opslag enz.) zijn aanzienlijk lager bij een verwarmingssysteem met warmte-opslag.
- Eenvoudige installatie door wandmontage met plug-in 230 volt.
- Programmering (nachtverlaging, individuele temperatuurinstelling voor elke kamer, enz.) en een app kunnen ook  worden gebruikt om de elektriciteitskosten van onze warmte-opslagsysteem actief te optimaliseren.
- Er zijn ook geen jaarlijkse onderhoudskosten meer.